29 Mart 2019

BiDünya Podcast Yayın Hayatına Başlıyor!

Podcast dünyasına yeniden merhaba! Evet, bizi Sosyal Podcast’ten tanıyanlar bilecektir. Bu bizim ilk podcastimiz değil, fakat konumuz bu değil :)

O zaman baştan alalım. Biz kimiz? Sunucuları Can ve Muhammed olan BiDünya Podcastinin kurucuları olan üç arkadaşız. Tanışıklığımız da taaa… demeyeceğim, yalnızca bir sene gibi bir zamana dayanıyor. Tanışma hikayemizi ve kendimizi uzun uzun daha sonra anlatırız, herhalde bir gün… yani inşallah… kısmet. 

Ne diyorduk? Teknoloji hızla ilerliyor. Her gün aklımıza hayalimize gelmeyecek onlarca girişime tanıklık ediyoruz. Fakat bu gelişmeler olurken bir yandan artan kitle imha silahlarına, yaşanan çevresel felaketlerine, bitmeyen savaşlara tanıklık ediyoruz. 

Dış dünyada sebep olduğumuz tüm bu değişimler bizim onu psikolojik, sosyolojik ve felsefi anlamda değerlendirmemize fırsat bırakmayacak kadar hızlı gerçekleşiyor. Biz bunun sebep olduğu problemleri çözebilmenin yolununsa ancak düşünme mekanizmamızı değiştirmekle gerçekleşeceğine inanıyoruz.

Kısacası insanlık olarak nerede çuvalladığımızı anlamaya çalışan ve bu durumun nasıl değişebileceğine kafa yoran gençleriz biz.

BiDünya Podcastte de yukarıda bahsettiğim BiDünya konuyu bize farklı bakış açıları kazandırabileceğini düşündüğümüz konuklarımızla ele alacağız. Can ve Muhammed’in enerjisiyle de coşarız artık:) 

İstediğiniz zaman iTunes, Spotify, Spreaker istediğiniz yerden bizi dinleyebilir, yorumlarınızı iletebilir, muhabbete dahil olabilirsiniz. 

Instagram, Twitter, Linkedin, Facebook sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip etmeyi unutmayın!


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

Pages

Blog Archive